Oakley

Aanbod

Jou een klare kijk geven op jouw specifieke sport is onze missie.
Als sportliefhebbers hebben David en Maxim een heel ruime ervaring in het gebruik van sportbrillen. In samenwerking met verschillende profrenners gaan wij uitgebreid elk nieuw model en lens-tint gaan testen. Door de feedback van deze ervaren sporters kunnen wij onze klanten de meest geschikte sportbril en lens gaan voorstellen.

Radar EV:

Een nieuwe mijlpaal in het erfgoed van prestaties, Radar® EV neemt doorbraken van een revolutionair ontwerp nog verder met een grotere lens die het bovenste gezichtsveld vergroot. Van het comfort en de bescherming van het O Matter®-frame tot de grip van de Unobtanium®-componenten, dit premiumontwerp is gebaseerd op de erfenis van Radar-innovatie en -stijl.

Path-lenzen verbeteren de prestaties als traditionele lenzen je wangen raken en helpen om het bovenste gezichtsveld te vergroten

O-Matter ™ stressbestendig framemateriaal is zowel lichtgewicht als duurzaam voor comfort en bescherming gedurende de hele dag

Jawbreaker:

Jawbreaker ™ is het ultieme sportontwerp: het voldoet aan de eisen van atleten van wereldklasse met een 40-jarige traditie van compromisloze uitmuntendheid. De innovatie van Oakley heeft het toppunt van prestaties bereikt door alles te bieden, van stootpoorten voor koelluchtstroom tot Unobtainium®-componenten voor een comfortabel veilige pasvorm, en met het probleemloos verwisselen van de lens van de Switchlock ™ -technologie voor visuele optimalisatie in elke omgeving.

Flight en Field Jacket:

Dankzij aerodynamische engineering is deze snelheidsspecialist de ultieme bril voor fietsen, hardlopen en nog veel meer. Een frame met open rand bovenaan maximaliseert het bovenste gezichtsveld en onze nieuwe neusbrug van de Advancer opent onmiddellijk de luchtstroom om sluier en oververhitting tegen te gaan. Twee inbegrepen lengtes verwisselbare poten maken Flight Jacket compatibel met helmen.

Brow-loos ontwerp zorgt voor een verbeterd bovenste gezichtsveld

De Advancer ™ neusbrug positioneert het frame om licht te blokkeren terwijl de luchtstroom wordt geopend om sluier en oververhitting tegen te gaan

Verwisselbare pootlengtes voor verbeterde helmcompatibiliteit

Duurzaamheid en de hele dag comfort van lichtgewicht O-Matter ™ montuurmateriaal

No-slip Unobtainium® neuspads en earsocks: verhoog grip met transpiratie

Three-Point Fit: comfort en prestaties die lenzen in nauwkeurige optische uitlijning houden

Frame geschikt voor middelgrote tot grote gezichten

Optimale precisie en slagvastheid die ANSI Z80.3 optische en impactstandaards halen of overtreffen

Flak 2.0 XL:

Oakley-techniek tilt prestaties naar een hoger niveau en brengt stijl mee voor de rit. Flak 2.0 biedt een standaardformaat frame met verbeterde lensdekking en elke millimeter van de lens is geoptimaliseerd met High Definition Optics® in een robuust, duurzaam en toch lichtgewicht ontwerp. Ontworpen om uw grenzen te verleggen met de gepatenteerde XYZ Optics® voor haarscherpe helderheid en veilige grip op Unobtanium®

Oakley lenzen:

Prizm ™ is een revolutie in lensoptica die is gebouwd op basis van tientallen jaren onderzoek naar kleurwetenschap. Prizm ™ -lenzen bieden een ongekende controle over de lichttransmissie, wat resulteert in nauwkeurig afgestelde kleuren om het contrast te maximaliseren en de zichtbaarheid te vergroten.

Plutonite®-lenzen bieden UV-bestralingsfiltering 100% van alle UVA-, UVB-, UVC- en schadelijk blauw licht tot 400 nm

Verbetering van veiligheid, comfort en prestaties, Oakley HD-gepolariseerde lenzen filteren 99% van de gereflecteerde schittering zonder de waas en optische vervorming die kan komen met gepolariseerde lenzen gemaakt met conventionele productietechnieken.