Wie zijn we

Over ons

MAD, ‘Maxim And David’ of ‘Meirhaeghe and Dhondt’. Een collaboratie van twee uiterst passioneel gedreven vakmannen.

David Meirhaeghe, voormalig Belgisch Kampioen Downhill en voormalig hoofd-mechanicien van broer Filip (wereldkampioen Mountainbike).

Ondertussen reeds jaren dé man achter Custom Lakkerij M-Level. Een bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van lakwerk op maat. Door zijn grote know-how en vakbekwaamheid heeft David het vertrouwen weten te winnen van verschillende gerenomeerde fietsfabrikanten.  Een groot aandeel van alle fietsframes op de Belgische markt maken eerst de revue door David’s atelier.

Maxim Van den Abeele, opticien-optometrist én fiets-mechanicien van opleiding. Hij is de 2e generatie van het brillenhuis Optiek Dhondt te Ronse.  Reeds 14 jaar is Maxim actief in de optiekwereld.  Door zijn ruime ervaring in de zaak en als sportliefhebber heeft hij de nodig know-how met de vele sportbrillen die op de huidige markt aanwezig zijn. Enkele jaren terug was hij in zijn vrije tijd aan de slag als mechanicien van zijn jongere broer.

Met de mix van de wielermicrobe en optiekzaak is Maxim in 2014 op het idee gekomen van sportbrillen te gaan personaliseren.  Het idee sloeg aan bij wielrennend vlaanderen en al gauw kon Maxim de vraag niet meer alleen aan. In het jaar 2016 zijn ‘Maxim And David’ een succesvolle samenwerking aangegaan. Deze coallitie heeft ervoor gezorgd dat het aanbod is kunnen uitgroeien en zijn we tot op heden een welgekende naam binnen het wielermilieu.